Categories: Aktualitete

Zoti e dën.oftë: Si e gro.posi për së gja.lli Enver Hoxha gruan e cila e rrefuzoi atë, dhe 22 persona tjerë shkaku i saj?!

Shkrimtari Ylljet Aliçka ka treguar në librin e tij mom.entin e tmer.rshëm të ekz.ekut.imit të 22 bu.rrave dhe një gruaje nga re.gjimi kom.unist i Enver Hoxhës.

Advertisement

Shkrimtari rrë.fen në libër se 22 burrat nuk nde.njën në rre.sht për një përballë, siç e kër.konte rreg.ullorja, por u bënë rreth, duke e mbr.ojtur me tru.pat e tyre atë gr.ua, i vetmi faj i të cilës kishte qenë ref.uzi.mi i das.hurisë së dik.tat.orit Hoxha.

“Ndonëse e shpë.tuan nga bres.hëria e plu.mba.ve, që.lloi që ashtu të lid.hur me një tel të përbashkët me të gjithë të pus.hkatu.arit, këta e tër.hoqën pas vetes, për së gja.lli, në g.ropën e përbashkët, ha.pur parap.rakisht nga ata vetë”, thuhet në roman.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

3 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago