Categories: Aktualitete

Zoti është i plotfuqishëm: Shërohet nga kan.ceri djali i vogël që për.loti botën

Advertisement

I v.ogli që për.loti botën tre vite më parë është shë.ruar nga ka.nceri. Nëna, e cila publi.koi foto.grafinë, duke treguar djalin e saj të vogël që e ngush.ëllonte motra e tij e madhe, duke u kuj.desur për të, ka zbu.luar se ai tani ka fituar bet.ejën nga le.uçe.mia.

Në shtator 2019, Kai tlin Bur.ge nga Princ.eton, Texas, postoi fotografi të djalit të saj Be.ckett, atëherë katër vjeç, duke u ngus.hëlluar nga mo.tra e tij e madhe Au.brey, atëherë pesë vjeç, teksa vi.llte mbi një tu.alet që vinte si pas.ojë e tr.ajt.imit me kim.iotera.pi.

Ajo tha në atë kohë që Aub.rey e mbante vëllain e saj më të vogël në kr.ahë dhe e ven.doste në sht.rat, ndërsa ai ishte shumë i do.bët për të ec.ur. Be.ckett, e cila u di.agno.stikua me leu.çemi li.mfobla.stike ak.ute në moshën dy vjeçare në prill 2018, kaloi shumë muaj në sp.ital duke bërë ki.miot.erapi.


Megjithatë, nëna e tij tani ka zbuluar se djali i saj është shë.ruar dhe është në shkollë. Një video e tregon atë duke i rënë kam.banës në sp.ital javën e kaluar për të shë.nuar një kapitull të ri në je.tën e tij.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

5 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

5 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago